Home » Nyheder » LLC (selskab med begrænset ansvar) Hvad er det?

LLC (selskab med begrænset ansvar) Hvad er det?

Den nyligt oprettede enhed inden for de Forenede Stater har eksisteret i mange år i andre lande. Det er almindeligt anvendt i Tyskland, i virkeligheden. Men hvad er LLC? Hvordan gør det arbejde, og hvorfor er det en fordel for dig eller andre, der bruger det? Der er nogle ting at overveje, før at blive involveret med et aktieselskab.

Første, er det vigtigt at vide, hvad en LLC betyder. Det er en titel i et firma, der er i stand til at have fleksibilitet i enkeltmandsvirksomhed struktur, men det er inden for rammerne af et aktieselskab. Lyder forvirrende? Nå, i aktieselskaber sætter investor sine egne penge til investeringer i virksomheden. Men hvis virksomheden løber ind i gæld, denne investor er ikke ansvarlig for at betale gebyrer af virksomheden op af lommen. Han kan kun miste, hvad han har lagt i, intet mere. I en enkeltmandsvirksomhed er ejeren ansvarlig for meget mere.

En af fordelene ved LLC er så at de får mange af fordelene ved begrænset ansvar, men de også er struktureret på en sådan måde, at det er meget lettere at oprette og registrere LLC. De fleste stater placere strenge retningslinjer for aktieselskaber organisationer og dette er en måde at komme omkring det meget enklere.

Der er andre fordele ved LLC. For eksempel, du vil finde i deres skatter, disse selskaber har evnen til at vælge, hvilken type af corporation er. Er de en LLC med én ejer eller de kan vælge at blive behandlet som en C corporation eller S corporation. Selvfølgelig afhængig hvilket er den bedste måde for dem at gå.

Du kan lære mere om LLCS og deres evner til at blive brugt i hele nettet. Du vil finde, at de er nogle af de mest interessante struktureret virksomheder derude.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.