Home » Hus og Have » Sådan laver du et DIY brandmandskostume

Sådan laver du et DIY brandmandskostume

Et DIY brandmand kostume er en god mulighed, hvis du leder efter et overkommeligt og unikt kostume brandmand-kostume.dk. Når du har set på billeder online, kan du enten købe en uniform til en brandmand eller lave din egen frakke. Det tager tid og kræfter at skabe din egen brandmandsuniform. Gamle materialer kan genbruges, såsom en kjole skjorter. Frakken til en brandmand er lavet af sort materiale. Sørg for, at du har en lang nok skjorte og en sort bukser. Hvis du deltager i en natbegivenhed, skal du muligvis bære tøj nedenunder.

En sort skjorte, du finder i en genbrugsbutik eller håndværksbutik, kan bruges til at lave et DIY-brandmandskostume. Du kan også bruge pap til at lave bukserne. Dette kostume kan laves af gul gaffatape og pap. Hvis du ikke har materialerne til at lave dette kostume, kan du købe et brandmandsbrandmandskostume. Lav seler af gul gaffatape og fastgør dem til de sorte bukser med mere gaffatape eller stifter. Kryds derefter selerne bagpå.

En dollarbutik er et godt sted at starte, hvis du leder efter et billigt kostume. Mange dollarbutikker har en række hårde hatte i sort. Du kan også male hatten sort, hvis du ikke ønsker at købe en. Du kan også købe en hård kasket til din brandmandsuniform. Du kan også sy forsiden af dine bukser med strimler af sort stof. Du kan også købe en hård hat til brandmænd fra dit lokale stormagasin, hvis du ønsker et mere detaljeret DIY brandmandskostume.