Home » Nyheder » Fordele ved Outsourcing

Fordele ved Outsourcing

For en lægmand synes outsourcing som et spild af tid og penge samt en unødvendige komplikation. Efter alt, hvorfor sende forretning i udlandet når arbejdet kan formentlig gøres bedre ret derhjemme? En politiker fungerer spørgsmålet om outsourcing som en befæstet indsigelse mod tager arbejdspladser fra “vores egne landsmænd”. Sympati for dette spørgsmål kan fremkalde et par stemmer, men ikke mere.

Men at en forretningsmand, outsourcing er en moderne dag velsignelse. Outsourcing giver virksomheder frihed til at dumpe ikke-kerne, men vigtige sektorer af sin administration på virksomheder med speciale i de meget individuelle aspekter. Således forlader forretningsmand gratis helt koncentrere mig om de områder af virksomheden, der bringer i den virkelige moolah.

Den mest lokkende fordel ved outsourcing er en omkostningseffektiv faktor. Menneskelige ressourcer og IT-tjenester i USA eller Europa er ikke ligefrem billigt. Lad os undgå kompliceret business jargon og sige, at outsourcing er dybest set en indstilling, der tilbyder disse tjenester til en meget lavere sats dvs, en billig, men yderst produktive masse arbejdsstyrke. Lad os tage Indien som en eksemplarisk illustration.

Tusindvis af højt intelligente mennesker kandidateksamen i en række forskellige områder hvert år. Næsten alle af dem taler engelsk bedre end engelske, og har drømme om at gøre store penge i en kort periode. Boom af BPOS i de sidste 10 år har givet dem en chance for at realisere disse drømme. Det giver dem mulighed for at bo tæt på hjemmet og Tjen næsten lige så meget som de ville, hvis de tog et job i udlandet. På et gennemsnit, ville en person tjene $ 300 til $ 500 per måned. En lille sum til en amerikansk, men en indisk ville være helt tilfredse med at løn, overvejer omregningskursen. Det er en win-win situation for din virksomhed samt den virksomhed, du outsourcing til.

Der er ingen mangel på kandidater villige til at lide uophørlige nattevagter. På grund af en konstant indsats for at skulle bevise sig selv, kan du være sikker på forbedret kvalitet og produktivitet på alle tidspunkter. Selskabet du outsource til vil altid være sikker på at nå dine mål, leverer til tiden, sikre strenge sikkerhed og opretholde et niveau af produktivitet, som ikke vil friste dig til at tage din virksomhed et andet sted. Medarbejderne vurderes regelmæssigt og afsluttede hvis mangelfuld i ethvert aspekt. Hele processen med rekruttering og besværlighederne beskæftiger sig med at finde (og fastholde) den rette person til jobbet er taget off dine skuldre.

Af 2006, ud over menneskelige ressourcer og det vil services, virksomheder, der tager på offshore kontrakter også tilbyde skat forberedelse og back office-tjenester. Hundredvis af commerce studerende graduate i Indien hvert år og gå at blive Statsautoriseret revisorer i et land hvor der er ingen mangel på dem. Tilbyder disse ville tjenester til at lande i udlandet være indbringende for begge parter. De mest avancerede sikkerhedsprocedurer vil blive ansat i denne henseende.

Det hele kommer til penge. Lad os se det; Vi lever i en materiel verden. Og den tekniske betegnelse for materiale er moolah. Så indtil dag opvejer ulemper ved outsourcing de monetære faktorer (Læs pros), outsourcing; som en legitim og lukrative måde at gøre forretninger, er her at bo.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.