Home » Finans » Køb nu, betal senere

Køb nu, betal senere

Du kan stadig købe store mængder, selvom du ikke har penge nok. Dette kan gøres på flere måder. Du kan først bruge PayPal er køb nu, betale senere mulighed. Du skal være fyldt 18 år og have en PayPal konto. Du kan også bruge et kredit- eller betalingskort siden her. For at tilmelde dig skal du kun udfylde en kort ansøgning.

Muligheden for at betale senere og købe nu kommer med nogle begrænsninger. Shopejeren kan kræve, at du gennemfører en kreditkontrol. For at få din fulde refusion skal du muligvis fremlægge bevis for returbehandlingen. Du kan muligvis stadig få den vare, du ønsker, med det samme, og du har muligvis mere tid til at betale. Dette kan appellere til folk, der ikke har nok penge til at købe varen med det samme.

Du kan også vælge at betale med et kredit- eller betalingskort. En anden mulighed er Afterpay, som giver dig mulighed for at betale over tid. Denne mulighed er tilgængelig på både Android- og iPhone-enheder. Det giver ikke en innovativ købsoplevelse. I stedet kan du vælge et køb inden for dit budget og betale det over seks uger. Det kan betales af en købmand, der accepterer Visa.

Klarna, en populær app til køb nu og betal senere, blev lanceret i Sverige i 2005. Senere blev det lanceret i USA. Den eneste forskel mellem disse tjenester er deres betalingsbetingelser. Du kan foretage fire rentefrie betalinger hver anden uge med indstillingen Betal i 4. Klarna giver afkald på renter på dine første fire betalinger. Det resterende køb kan finansieres i op til 36 måneder. Dette kan være en god mulighed for mange.

Selvom du har dårlig kredit, er køb nu og da-muligheden stadig tilgængelig. Udfyld en kort ansøgning. Før du godkender eller afviser din ansøgning, kan udbyderen muligvis køre en blød kredittest. Det vil tage mindre end et minut at træffe en beslutning. BNPL kan være tilgængelig for dig, selvom din kredit ikke er perfekt. Det er vigtigt at huske, at ikke alle planer er egnede til dem med dårlig kredit.

Det svarer til at bruge et kreditkort. Du skal beslutte, om du vil betale med en kredit eller en anden metode, når du er klar til at foretage et køb. Tjek fordelene ved hvert kreditkort. Hvert kort har sine egne fordele og ulemper. Kontakt kundeservice, hvis du er i tvivl om, hvor om det kort, du bruger, giver disse fordele. Der er ingen gratis frokost.