Home » Nyheder » Forberede en Adventure ferie i Slovenien

Forberede en Adventure ferie i Slovenien

Hvis du er klar til et eventyr ferie, som er uforglemmelig, prøve at gå til Piran i Slovenien. Den charmerende by kan nås i kun to timer, hvis du kommer fra Venedig. Sammenlignet med andre steder i nærheden, betragtes Piran som en af de mest interessante, fordi det ikke har været ændret ved modernisering alot. Selvom der findes eksisterende kommercielle virksomheder, er skønheden i byen mere eller mindre forblev den samme siden middelalderen.

Før du færdiggør din adventure ferie i Piran i Slovenien, der er så mange ting, du skal forberede.

Introduktion til Piran er en af de store overvejelser for din rejse. For at være forberedt ved at gå der, skal du vide, hvad er de tilgængelige transportmiddel, som du kan bruge. Der er grundlæggende tre tilstande for at rejse ud til Piran. Man bliver der af jord ved hjælp af et tog fra Koper. En anden er via færgen rejse fra Venedig eller fra andre kystnære byer, som ligger på den nordlige Adriatic. Du kan også rejse via luften gennem et charterfly fra den regionale lufthavn i Portorož eller en flyvning fra Trieste til Rom fra New York og Chicago.

Opholder sig i Piran er også en af de ting, du skal overveje, fordi dette vil medføre din sikkerhed såvel som dine ejendele. De mest populære steder at bo omfatter Hotel Tartini beliggende på torvet eller på Max Hotel inde i en bygning fra begyndelsen 18th-century.

Du skal også forberede din tidsplan, herunder den dato, du ønsker at gå der og længden af dit ophold. En uge er ideel til at besøge alle steder i Piran samt de nærliggende steder. Det er tilrådeligt at gå der i sommermånederne fra juni til August på grund af det varme middelhavsklima. (TIP: Prøv at rejse i slutningen af foråret eller tidligt falde for at have billigere priser og accommodations.)

At opdage en fantastisk middelalderby

En stor ting i Piran er at du kan se og nyde de seværdigheder og aktiviteter, der kan findes i de nærliggende byer som Dubrovnik, eller nogle andre steder i Italien eller Kroatien, kun at du ikke behøver at bruge så mange penge. Dette er fordi Piran tilbyder en af de laveste omkostninger til turister steder at bo, mad, faciliteter, grundlæggende elementer og andre fornødenheder.

Piran kan betragtes som en af de mest afslappende steder for et eventyr ferie, fordi det stimulerer adrenalinsus bare ved at kigge og gå gennem vidunderlige steder, der minder om de middelalderlige gange. Bortset fra den fantastiske arkitektur, der kan ses omkring stedet, er en af de ting, der er virkelig spændende om dette sted, at det vil give dig mulighed for at kigge ind i andre nærliggende øer og byer.

Allerede i det syvende århundrede, mennesker fra hele blev forbløffet over charmen af dette sted. Og da det har været under Venedigs herredømme i 500 år, mange dele af byen afspejler stærke påvirkninger af kolonialisme.

Hvad gør denne by en ideel eventyr ferie stedet er dens at være en omvandrende byen. Folk kan bare gå rundt sted til sightseeing, opdage gade mad og observere livsstilen i lokale. Omgivet af smalle brostensbelagte gader, kan du altid finde en aktivitet at nyde eller et sted at opdage.

At have lokale, der er naturligt venlige og imødekommende, ville du ikke finde dig selv keder sig i bare et minut. Walking gennem byen kan åbne dig op til mange muligheder som at opdage en dejlig lokal restaurant, en dejlig cafe eller kan endda give dig et glimt af den lokale kultur som vist i de aktiviteter, der foregår på byens torv.

Hvis du er til en mere spændende eventyr ferie, kan du besøge venetiansk stil campanile sidder på toppen af en bakke, der tillader du har storslået udsigt over Kroatien og Italien eller køre rundt og oplev skønheden i Trieste, Pula og Opatija eller Triglav National Park.

Hvis du stadig har ledig tid, besøge Venedig ved at fange en hurtig færge eller strejfe rundt og besøge flere vinmarker og vingårde i nærheden.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.